TIME TO MEET… ONZE STAGIAIRES

Ben jij benieuwd wie er nu precies bij ons op de vloer rondlopen? Om je een inkijkje te geven in wat er precies gebeurd in onze lunchroom, dachten we dat het leuk zou zijn om het team aan je voor te stellen. Zo kunnen jullie ons beter leren kennen! Hoe leuk is het om de voorstelronde af te trappen met onze stagiaires?! Misschien heb je ze al wel eens gespot bij ons op de vloer: Noah en FrancinaLaten we je meer vertellen over onze (b)engeltjes… 


Noah is de enige jongen die het team van BitterSweetz siert. Hij is 18 jaar oud, komt uit Voorburg en studeert Medewerker Fastservice aan het ROC Mondriaan. Hij loopt een volledig schooljaar stage bij ons in de lunchroom. Je kunt hem altijd bij ons vinden op donderdag en vrijdag. Noah’s hobbies variëren van het bakken van taarten tot het verkennen van de regio Den Haag met de HTM-trams. Ook is hij een fan van YouTuber Enzo Knol. In zijn vrije tijd kun je hem ook nog wel eens in het zwembad vinden, waar hij het liefst lekker baantjes gaat trekken of gewoon geniet van het rondhangen in het water an sich. Thuis bakt en kookt Noah nu nog niet zo vaak, maar met alle super handige tips en tricks die hij leert tijdens zijn stage bij ons zal hij dat vast snel gaan opppakken! 
 

 

 

 

Onze andere stagiaire is FrancinaFrancina is 21 jaar oud, komt uit Den Haag en spreekt vloeiend Spaans! Francina studeert Eerste Medewerker Fastservice aan het ROC Mondriaan en loopt het hele schooljaar stage bij BitterSweetz. Je kunt haar bij ons in de zaak vinden op dinsdag en vrijdag. Een van Francina’s grootste hobbies is het bakken van taarten: een grote droom van Francina is om mee te doen aan Heel Holland Bakt. Daar is ze dan ook regelmatig voor aan het oefenen.  Naast het bakken en koken brengt ze haar tijd graag door met gamen en het kijken van films en series.  
 

 

 

 

 


Kom jij binnenkort langs om onze toppers te ontmoeten? We zien je graag bij ons in de lunchroom! En eh, ben je ook benieuwd naar de rest van het team? Die stellen we volgende week aan je voor, dus stay tuned!