TIME TO MEET… HET BITTERSWEETZ TEAM

Begin deze maand hebben jullie al kennis mogen maken met onze stagiaires en vandaag is het de beurt aan de rest van ons team. De voorstelronde van vandaag zal 3 van onze teammembers betreffen, die ieder op hun eigen manier met gezonde voeding bezig zijn. Ben je er klaar voor?


Onze nieuwste aanwinst Anne is het ideale voorbeeld van 
‘customer turns teammember! Ze komt al vanaf het begin van BitterSweetz bij ons in de zaak om een koffietje te drinken en van een Znikkerz te genieten. Ook kwam ze geregeld na werk een broodje bij ons eten. Toen de vacature voor nieuwe medewerkers online kwam te staan, heeft Anne geen moment getwijfeld en heeft ze bij ons gesolliciteerd! Anne eet zelf geen gluten en is altijd bewust bezig met haar voeding. Ze draait bij ons zowel de keuken als de zaak zelf en is op dinsdagen, zaterdagen en zondagen bij ons op de vloer te vinden. Ook zal ze binnenkort de vrijdagen komen werken!


Ons volgende teammember is 
EmilineEmiline staat bij ons in de bediening en is nog aan het afstuderen van de PABO. Ze heeft, naast lesgeven, vele andere interesses, zoals reizen en andere culturen. Tijdens haar opleiding heeft ze een minor gevolgd in Denemarken en Noorwegen over sprookjes in het onderwijs. Omdat het reizen in haar bloed zit, heeft ze ervoor gekozen om haar leven over een andere boeg te gooien. Met vol enthousiasme is ze gaan solliciteren om als stewardess de wereld rond te gaan vliegen. Maar tot het zover is draait Emiline op zondag gezellig samen met Anne de lunchroom.


Niet iedereen in ons team is te vinden bij ons op de werkvloer, want we hebben natuurlijk ook toppers achter de schermen nodig. Rachel kwam bij ons in de zaak om een heerlijke taart op te halen en vroeg toen of er nog medewerkers nodig waren. Ze wilde namelijk wel erg graag bij ons werken! Er werd de week erop een afspraak gepland om elkaar beter te leren kennen en aan de hand van dat gesprek is diezelfde dag nog de functie marketing- & communicatiemedewerker in het leven geroepen! Rachel weet zelf heel goed hoe belangrijk goed en gezond eten is voor het lichaam – zij heeft zelf prikkelbaar darmsyndroom – en snapt dan ook precies wat we hier bij BitterSweetz doen en willen uitstralen. Je kunt haar hier iedere woensdag vinden met haar laptop voor haar neus of een camera in haar handen.

Kom jij onze toppers snel ontmoeten? We heten je graag welkom in de lunchroom!