TIME TO MEET… EEN NIEUW TEAMLID

Nadat stagiair(e)s Noah en Francina ons hebben moeten verlaten, werd het tijd voor nieuwe handjes op de werkvloer. Time to meet Anne-Lise!

Anne-Lise is een 18-jarige meid uit Aix-en-Provence, een zonnige stad in het zuiden van Frankrijk. Ze is naar Den Haag gekomen om hier te studeren en woont hier nu bijna twee maanden. Ze vond BitterSweetz toen ze door het centrum heen aan het wandelen was en was meteen verliefd op de spirit en de sfeer van onze zaak! De jasmijnthee die we bij BitterSweetz hebben doet haar zelfs denken aan de fijne, frisse lucht en landschappen van haar geboorteregio – hoe leuk is dat?!

Anne-Lise is bezig met Nederlands leren en probeert het dan ook zo vaak mogelijk te spreken. Ze vindt het namelijk super leuk om te communiceren met mensen en hun cultuur en levens te ontdekken. Ze wil absoluut niet dat mensen zich toerist in eigen land voelen, dus ze doet hard haar best! Ze werkt iedere zaterdag en zondag bij ons op de vloer, dus twijfel niet en kom gezellig een kop koffie drinken en een praatje met haar maken. Ze zegt zelf: ‘Ik hoop dat ik jullie snel in de zaak zie en ik wens jullie een heel fijne dag – a très bientôt!