KUNST VAN KIEK BIJ BITTERSWEETZ

Heb je de prachtige kunstwerken van Kiek al eens gespot bij ons in de zaak? Wij zijn super trots dat we werken van deze getalenteerde dame bij BitterSweetz mogen presenteren en dus besloten we om je het verhaal van Kiek te vertellen. Lees je mee? 

 

Toen ik – Susanne – met mijn opleiding CMV begon, leerde ik Kiek kennen. De klik was er meteen en voor ik het wist had ik er een hele goede vriendin bij. Allebei begonnen we met werken voor productiehuizen en allebei zijn we uiteindelijk een paar jaar geleden onze dromen gaan najagen en zijn we aan de slag gegaan met onze passies. Voor mij was dat eten, voor Kiek was dat kunst.

Kiek begon in 2012 al met het presenteren van haar kunstwerken via haar eigen Facebookpagina, Kunst van Kiek. De kunstwerken van Kiek zijn altijd portretten van vrienden en familie, en dat zie je ook direct. De passie en liefde spat van de werken af en de details zijn echt adembenemend goed. Ze weet als geen ander hoe ze de schoonheid van de mens naar voren moet brengen. Dat is waarschijnlijk ook de reden geweest waarom ze in 2014 werd gevraagd om mee te doen aan Sterren Op Het Doek.  

 

Sterren Op Het Doek is een televisieprogramma waarbij kunstenaars portretten maken van ‘sterren’ en hiermee de strijd met elkaar aangaan. Kiek koos ervoor om Angela Schijf te vereeuwigen. Toen ze meedeed, besloot Kiek om de titel ‘professioneel kunstenares’ te dragen en bracht ze haar eigen website uit, waarop je nu al haar indrukwekkende werken kunt bewonderen. Ook deed ze mee aan de Zomerexpo in het Gemeentemuseum, waar ze ondertussen al drie keer op rij haar werk mocht tentoonstellen. Een rising star, deze getalenteerde vrouw!

Wij hebben sinds het begin van BitterSweetz een prachtig stuk van Kiek in bruikleen bij ons aan de muur hangen, waar wij natuurlijk super trots op zijn. Hij past perfect bij de stijl en vibe van BitterSweetz, vooral vanwege de speelse naam (‘Never grow up!’). Kom je snel een keer Kiek haar kunst in onze zaak bewonderen? We’ll see you there…