Kunst te koop

Bij BitterSweetz krijg je meer dan dan alleen lekker bakje koffie en een glutenvrije lunch. Je kunt er genieten van mooie schilderijen en foto’s die gemaakt zijn door (beginnende) kunstenaars.

Op de achterwand hangen alweer enkele maanden 3 mooie illustraties van Yara Ruby. Uiteraard zijn deze kunstwerken te koop. Ze kosten €75,00 per stuk, inclusief lijst.

Rainbow Heart Out of My Hands The Leaves

       “Rainbow Heart”               “Out of My Hands”               “The Leaves”
           Mixed media                         Mixed media                       Mixed media
  (collage en gouacheverf)        (gouacheverf en potlood)         (collage en potlood)
              2016                                      2016                                 2016

Yara Ruby (1994) is een freelance illustrator, die woont en werkt in Rotterdam. In haar portfolio vind je illustraties op etalageruiten van winkels, kleine gouache schilderijtjes en geïllustreerde portretjes. Ze houdt zich vooral bezig met het verbeelden van haar fantasie en van onderwerpen en mensen uit de omgeving. Daarom is Yara nooit zonder haar tekendummy op pad. Haar werk kenmerkt zich door het strakke lijngebruik, de lichte humor en de vrolijke kleuren. Ze werkt graag met gouacheverf of met potlood in combinatie met digitale technieken.

“Never grow Up” van Kiek Haket hangt aan de zijmuur en past perfect bij de inrichting van BitterSweetz. Het is inmiddels mogelijk om hier een zeer hoogwaardige print van te laten maken (afmetingen 70 x 100 cm). De kosten hiervoor zijn €300 zonder lijst.

never grow up

 

“Be(e) on the Beach” van Henry Arvidsson heeft een eigen plekje boven het koffiezetapparaat gekregen.

Naast dit werk heeft Henry ook 10 foto’s van Den Haag, in de vorm van postkaarten, gemaakt die te koop zijn bij BitterSweetz. Ze kosten € 1,25 per stuk zonder postzegel of € 1,95 per stuk met postzegel. Dan kun je de kaart zelfs meteen schrijven en achterlaten zodat ik ze dezelfde dag nog op de bus doe. Hoe leuk is dat!

 be on the beach 2 be on the beach 1henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *