JOIE DE VIN EN BITTERSWEETZ SLAAN DE HANDEN INEEN

Nadat wij vorig jaar, na een heerlijke privé wijnproeverij met hapjes van BitterSweetz, besloten de zomer in te gaan met de lekkere stevige rosé wijn van Joie de Vin op de kaart, was het idee geboren iets in de toekomst samen te gaan doen. Wat en hoe was nog niet duidelijk, maar dat er iets aan zat te komen wisten we al snel genoeg.

We hebben zo af en toe het afgelopen half jaar verschillende ideeën bij elkaar getoetst en werden steeds enthousiaster, echter liet het juiste antwoord nog even op zich wachten. Nu, weer een paar maanden later, zijn we eruit: Samen verzorgen we elke laatste vrijdag van de maand een ‘High Wine’ bij BitterSweetz om zo relaxed en ontspannen het weekend in te gaan! Hoe leuk is dat?!

We willen het klein en knus houden. Dat betekent maximaal 20 personen per keer. Zo kunnen wij bij iedere tafel een kleine uitleg  geven over de wijn en de hapjes en jullie lekker laten genieten.
Bij deze High Wine krijg je drie verschillende, met zorg en liefde uitgekozen wijnen, waarbij we natuurlijk zoveel mogelijk rekening houden met het seizoen. Mochten jullie de wijn(en) nu meteen zo lekker vinden en wel een flesje mee naar huis willen nemen? Ook daar hebben we aan gedacht. Alle wijnen die geschonken worden staan klaar op de bar om gekocht te worden. Zo hoef je niet meer eerst naar de website, maar kan het per direct worden afgerekend. Wil je toch nog even nadenken over die wijn en bedenk je thuis dat dit toch wel echt een heel erg lekker wijn is en heb je een soort van spijt dat je de fles(sen) niet meteen hebt gekocht. Dan kun je via de website alsnog bestellen. Tijdens de High Wine ontvang je hiervoor een koringscode. Dat is toch alleen maar positief nieuws?

De wijnen van Joie de Vin zijn biologisch (of hebben een certificaat voor duurzame productie). Het lekkers van BitterSweetz bestaat uitbrood uit eigen keuken, en lekkere hapjes zoals tapenade, pesto, olijfjes, gedroogde tomaten en meer; we zorgen voor een gevarieerd bordje met kleine hapjes. Alles is vers bereid, glutenvrij, geraffineerde suikervrij en veganistisch. Laat ons van tevoren weten als we rekening kunnen houden met (di)eetwensen, dan zorgen we voor een High Wine op maat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Mocht je nu denken “Dat is echt iets voor mij en…!” ga dan naar de website van Joie de Vin https://joiedevin.nl/product/high-wine-bij-bitter-sweetz-februari-2019/ Daar kun je tot max 20 kaartjes kopen en direct betalen. Wel zo makkelijk toch? Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je tot 14 dagen voor de datum annuleren en wordt 75% gerestitueerd. Daarna worden alle kosten in rekening gebracht en is annuleren niet meer mogelijk.

Zien we jullie op vrijdag 22 februari van 17:30 – 20:00 uur?