CONCERTAVONDJES

We zijn er even mee gestopt, maar zullen het ergens dit jaar wel weer oppakken…

BitterSweetz opent elke 1e zondag van de maand haar deuren van 16:00 – 18:00 voor kleinkunst events. Van tokkelende gitaren, opera zangeressen tot verhalen en sprookjes… Uiteraard kun je van dit alles genieten met een heerlijk wijntje en de ongekende lekkernijen waar BitterSweetz bekend om staat! De toegang is gratis en voor alle leeftijden. Gewoon lekker genieten van leuke en mooie dingen.

Marjolein de Raat met Punto Buwano bij BitterSweetz

Marjolein en Punto

Soprano Marjolein de Raat zingt al sinds haar kindertijd en ontdekte op 16 jarige leeftijd haar liefde voor klassieke en oude muziek. Zij heeft les gehad bij Femke Hockx, Yuko Amagasaki en studeert nu Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatorium onder Rita Dams. Daarnaast zingt zij ook in verschillende studenten- en projectkoren, waaronder Collegium Musicum in Leiden en het Nieuwe Mannheim Koor en Orkest. In 2016 heeft zij het Practicum Musicum-programma van het Koninklijk Conservatorium afgesloten met een 8,5.

Tijdens Net Iets Anders bij BitterSweetz zingt zij Italiaanse, Engelse en Franse Barokmuziek van Purcell, Strozzi Amanti, Ferrari Ombre, Lambert Graves, Huygens & Monteverdi en zal ze worden begeleid door Luitspeler Punto Bawono en viola da gambaspeler Alessia Travaglini die eerder Soprano Cally Youdell begeleidden.

De toegang is gratis en voor alle leeftijden! komen jullie ook?

Block6 The Hague (2015) komt spelen

block6 photo1

Block6 The Hague is een gevarieerd blokfluit ensemble van zes spelers met verschillende achtergronden en afkomst. Allen studeerden aan het Koninklijke Conservatorium Den Haag en komen uit Zuid-Korea, Frankrijk, Japan, Nederland en Zwitserland. Het repertoire wat ze spelen bestaat voornamelijk uit renaissance muziek en wordt uitgevoerd op exemplaren van recorders die werden gebruikt tijdens deze periode. Door deze muziek samen te spelen is het een uitdagende en verrijkende ervaring met magische momenten waar we de luisteraar graag mee naartoe nemen.

Kunstenaar/Illustrator Yara Ruby maakt ‘Tiny Portraits’
LogoYaraRuby-mettekstklein
Zondag 3 juli zijn jullie van harte welkom tussen 16:00 en 18:00 uur om een ‘Tiny Portrait’ te laten maken door Yara Ruby.
Deze unieke kunstwerkjes kosten €5,00 per stuk en worden ter plekke gemaakt.
Meer informatie over Yara Ruby is te vinden op haar website http://www.yararuby.com/filter/illustration
De toegang is gratis en voor alle leeftijden! Zien wij jullie daar?
Soprano Cally Youdell komt zingen
purcell2_w

Zondag 5 juni zijn jullie van harte welkom tussen 16:00 en 18:00 uur om te luisteren naar Soprano Cally Youdell. Zij komt enkele stukken zingen van Henry Purcell, arias van Georg Friedrich Händel en een arrangement van het volkslied van Benjamin Britten.

Meer informatie over Cally Youdell is te vinden op haar website www.callyyoudell.com

De toegang is gratis en voor alle leeftijden! Zien wij jullie daar?

Emiline van Gorp vertelt het sprookje Prins Lintworm

sprookjes

Aanstaande 3 april zijn jullie van harte welkom tussen 16:00 en 18:00 uur om te luisteren naar Emiline. Zij komt een prachtig (sprookjes-) verhaal vertellen, want zeg nou zelf, het liefst dromen wij allemaal even weg op een zondagmiddag.
De toegang is gratis en voor alle leeftijden! Zien wij jullie daar?