HET VERHAAL ACHTER… HET BUITENBORD VAN BITTERSWEETZ

In de blog van deze week willen we je graag weer meenemen in een leuk verhaal over BitterSweetz en de ontwikkelingen rondom onze lunchroom. Dit keer zoomen we in op iets wat kenmerkend is voor onze lunchroom en die je absoluut niet kunt missen als je een bezoekje brengt aan BitterSweetz: het buitenbord. Lezen jullie mee?


Als je in de Oude 
Molstraat loopt zie je halverwege een bord buiten staan met daarop geschreven wat wij allemaal voor lekkers hebben bij BitterSweetz. Zoals je waarschijnlijk aan de teksten op het bord kunt zien, stoppen we niet alleen veel liefde in het maken van ons lekkers, maar ook in de presentatie ervan. En om onze sweetz goed te kunnen presenteren, hadden we natuurlijk het perfecte buitenbord nodig. We waren dan ook op zoek naar een bord wat bij BitterSweetz past. Het bord moest niet te modern en niet te groot zijn. Ook wilden we het liefst een leuk bord voor een schappelijke prijs.

Susanne is Marktplaats gaan afstruinen en kwam vervolgens een bord tegen van een verkoopster in Rijswijk dat aan al deze eisen leek te voldoen! Susanne maakte een afspraak en ging even later, in de stromende regen, na werk nog even langs om het bord op te halen. Zij raakte in gesprek met de verkoopster, Ester van Kuijk, en al snel bleek dat beide dames iets voor elkaar konden betekenen. Ester is namelijk de eigenaresse van blogpagina OpStapMetLisa, waarop zij geregeld artikelen plaats over leuke uitstapjes en hotspots in verschillende steden. Niet alleen hadden wij na het bezoekje het perfecte buitenbord voor onze zaak, ook is er een leuke samenwerking met OpStapMetLisa uit voortgekomen. Hoe leuk is dat?!

Je vindt op OpStapMetLisa een artikel over BitterSweetz, plus een aantal artikelen over Den Haag waar wij in voorkomen en wie weet komen er nog wel een boel andere leuke artikelen en/of acties aan… Wij zouden zeggenstay tuned! En jullie zijn natuurlijk meer dan welkom om het bord en de lekkernijen die erop staan een keertje te komen bekijken/proeven 😉