BITTERSWEETZ NAAR DE HORECAVA

Een tijdje geleden kreeg ik zoals elk jaar, sinds ik BitterSweetz ben gestart, een uitnodiging om naar de Horecava te gaan. Voorheen had ik nooit de tijd, maar vandaag was daar dan eindelijk de mogelijkheid om te gaan.
Wat ontzettend leuk om eens goed rond te kijken wat er allemaal op de markt is en of we voor BitterSweetz nog nieuwe ideeën op konden doen.

Wat stonden er veel bedrijven hun product(en) te promoten. Op zowel innovatief gebied als voedsel als nieuwe systemen om je als bedrijf beter te profileren, naamsbekendheid te verkrijgen en wat al dan nog meer.

Ik heb met een aantal bedrijven contact gehad en gesproken over wat zij aanbieden en wat wij als BitterSweetz doen.
Wat me het meeste opviel is de hoeveelheid aan snacks, frituur en standaard producten die worden aangeboden. Glutenvrij was er niet te vinden en als er al iemand bordjes had hangen waarop stond ‘glutenvrij, lactosevrij..’ en ik daar vrolijk op af liep, bleken ze deze producten niet aan te bieden als test hapjes op de Horecava of überhaupt niet bij zich te hebben. Op dat vlak kunnen wij als ambassadeurs nog veel betekenen.

Gelukkig kwam ik ook een aantal ‘bekenden’ van BitterSweetz tegen:
Soof en Fentimans.
        
Deze heerlijke sappen en frisdranken hebben wij al in de zaak en wat kwamen er op de beurs ook veel mensen op af.
Logisch, want ze zijn ook echt super lekker!

Voor nu ga ik iig alle verkregen informatie verwerken en nog even goed nagenieten van een gezellige Horecava dag.