BITTERSWEETZ 2.0 – WAT MAG JE ALLEMAAL WÉL?

Waar je vaak mee te maken krijgt wanneer je in een lunchroom speciaal voor gasten met allergieën werkt, is de opmerking ‘Ik mag geen…’. Omdat BitterSweetz een aantal jaar geleden juist in het leven is geroepen om zij die kampen met allergieën te kunnen voorzien van heerlijke gerechten, willen wij de nadruk nu nog meer gaan leggen op ‘Wat mag je allemaal wél?’
 

Bij BitterSweetz specialiseren we ons in diverse (di)eetwensen en voorkeuren. Daar is onze kaart dan ook op gemaakt. Wat we nu echter nog meer willen gaan doen dan we hiervoor al deden is gerechten op maat bereiden. Op basis van ons principe ‘Wat mag je allemaal wél?’ kijken we gezamenlijk naar jouw mogelijkheden en zorgen we dat je een lekkere lunch kunt nuttigen bij ons. Uiteraard houden we de huidige menukaart vooralsnog aan als voorbeeld, maar daar kunnen we mee schuiven totdat we het perfecte gerecht voor jou kunnen samenstellen. Wij vinden namelijk dat er altijd wel een oplossing te vinden is. Uiteindelijk is het de bedoeling om naar een kaart toe te werken waarop je een basis kunt kiezen om deze vervolgens naar eigen wens aan te vullen met onze beschikbare ingrediënten. Zo weten we zeker dat jouw ontbijt/lunch volledig voldoet aan jouw (di)eetwensen!

Kom je spontaan langs? Dan kunnen we op dat moment samen naar de mogelijkheden kijken. Weet je al dat je op een bepaalde datum naar Den Haag komt? Neem dan ruim van tevoren contact op met BitterSweetz zodat we van tevoren alles al door kunnen nemen en we eventueel vooraf iets in huis kunnen halen of kunnen bakken. Wil je met een groep komen lunchen, high tea’en of taart eten? Reserveer dan bijtijds en spreek met ons het menu door.

Wij willen het voor iedereen leuk en mogelijk maken om buiten de deur te kunnen eten, dus wij staan voor jou klaar! Zien we je snel in de Oude Molstraat?